Tort z ganache z białej czekolady

Tort przygotowałam dla mojej firmy z okazji mojego ostatniego dnia pracy…😀
Tak, poza Kolosanką, normalnie pracowałam na etacie w branży IT 😉 Ale przyszedł czas na podjęcie decyzji 😃

Cukiernictwo to jest to, co chcę robić w życiu 💪Marzę i wierzę w Kolosankę 😉 już dość wymówek i strachu przed zostawieniem „stabilnego” środka do życia.
Dziś, ale i wcześniej biorąc się za cukiernictwo słyszałam od innych, że to nie zadziała, że jestem w błędzie, że to się nie opłaca… Ja uważam, że jeśli się to czuję tak na serio, pasję w tym co robisz, to po prostu trzeba iść dalej na przód, napierać, ciężko pracować, nie iść na skróty i osiągnie się sukces. Dziś to ja jestem w innym miejscu, niż Ci, którzy mi odradzali… Nie chcę przez kolejne 5 lat robić dzień w dzień to samo jak do tej pory, bo wiem że za 5 lat będę w tym samym miejscu.
Skoczyłam..po prostu skoczyłam z klifu 💪😉😂mam nadzieję, że mój spadochron się otworzy i będę szybować 💜

Tort jest nadziany malinami, wierzch to ganache z białej, belgijskiej czekolady, dekoracja również z czekolady plus barwniki spożywcze oraz żywe kwiaty. Grafika ręcznie robiona, zostawiam wszystko za swoimi plecami 😉

Galeria:

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *