Cennik

Wszystkie wypieki dostępne są na zamówienie, które należy składać najpóźniej tydzień przed planowaną uroczystością.

Każdy tort i ciasto wyceniane jest indywidualnie, a koszt zależy od ilości porcji, wybranych składników oraz stopnia skomplikowania dekoracji. Poniższe ceny mają charakter orientacyjny:

TORTY:                                                                                                                             Cena za porcję:

Naked Cake                                                                                                                   od 11,00 zł

Torty pokryte kremem maślanym na bezie                                                od 13,00 zł

Torty pokryte masą cukrową                                                                              od 15,00 zł

Torty piętrowe                                                                                                             od 16,00 zł

CIASTA:                                                                                                                            Cena:

Red Velvet Cake /średnica 24 cm/                                                                   80,00 zł

Ciasto „łąka” ze szpinakiem i owocami /średnica 24 cm/                  85,00 zł

Sernik bezglutenowy z białą belg. czekoladą                                            90,00 zł
z musem z jagód leśnych / średnica 24 cm/

Sernik cytrynowy z lemon curd /średnica 24 cm/                                  85,00 zł

Sernik dyniowy /średnica 24 cm/                                                                    85,00 zł

Sernik japoński z dodatkiem matcha / średnica 18 cm/                     60,00 zł

Sernik waniliowo-migdałowy                                                                            85,00 zł
z marcepanem / średnica 24 cm/

Klasyczne Brownie czekoladowe /wymiary 20×30 cm/                    70,00 zł

Brownie na cukrze muscovado                                                                         90,00 zł
z praliną orzechową /średnica 24 cm/

Tarta z ciastek oreo z masłem orzechowym                                              95,00 zł
i czekoladą /średnica 24 cm/

Serniko-makowiec z czekoladą,                                                                        80,00 zł
przełożone konfiturą jagodową /średnica 22 cm/

Tort bezowy dacquoise /średnica 24 cm/                                                  100,00 zł

Tarta truskawkowa z musem                                                                             75,00 zł
z belgijskiej czekolady /średnica 24 cm/

Kruche ciasto z owocami pod bezą                                                                70,00 zł
na mące orkiszowej / wymiary 20×30 cm/

Babka gotowana z polewą z belgijskiej czekolady                                65,00 zł

Mazurek Wielkanocny kajmakowy                                                               65,00 zł
z orzechami /wymiary 20×30 cm/

Fuka z owocami / średnica 24 cm/                                                                75,00 zł

 

MINI WYPIEKI:                                                                                                       Cena:

Makaroniki / sprzedawane w zestawie min. 10 sztuk/                     3,50 zł/szt

Cake pops / sprzedawane w zestawie min. 10 sztuk/                       6,50 zł/szt

Kolosanki / sprzedawane w zestawie min. 10 sztuk/                        7,00 zł/ szt

Babeczki z kremem i nadzieniem                                                                  7,50 zł/ szt
/sprzedawane w zestawie min. 6 szt/

Pate choux z kruszonką i kremem z belg. białej czeko.                    9,00 zł/szt
/ sprzedawane w zestawie min. 10 szt/

Deser „Kaktus” / sprzedawane w zestawie min. 5 sztuk/              25,00 zł/ szt

 

W celu doprecyzowania wyceny zapraszam do kontaktu .
Telefon 787-164-308 odbieram od poniedziałku do piątku w godzinach od 09.00 – 17.00. Na maile odpisuję do 2 dni roboczych.

Zapraszam do kontaktu 🙂